Overslaan en ga direct naar de hoofdinhoud

Vacature Adviseur Verzekeringen Particulier (24-36 uur)

Wil jij werken bij een klein advieskantoor waar we de klant écht persoonlijk kennen? Binnen een specifieke markt van defensiepersoneel tijdens hun actieve dienst, uitzending en als zij weer thuis zijn. Dit maakt jouw werk bij Van Ham Assurantiën interessant, veelzijdig en uitdagend.

 

Wat doet een Verzekeringsadviseur Particulier bij Van Ham Assurantiën?

Na binnenkomst op kantoor pak je tijdens het opstarten van je computer een kop koffie en maak je een praatje met je collega. Dan zie je in je mailbox dat er drie relaties hebben gereageerd op je voorstel en een vraag van een andere relatie. Vervolgens kijk je wat er bij je geplande werkzaamheden voor vandaag staat in ons CRM systeem. Op basis daarvan maak je je planning voor vandaag en ga je aan de slag. Tussendoor beantwoord je een aantal telefoontjes en heb je leuke gesprekken met onze relaties. Ook neem je zelf de schades van onze relaties aan en bespreek je hoe dit verder in zijn werk gaat en pak je de vervolgwerkzaamheden adequaat op. Zelf neem je ook nog contact op met een aantal relaties om hun huidige verzekeringspakket door te nemen. Hier komt een lead voor de hypotheek uit naar voren en die speel je door naar je collega. Al met al loopt de dag natuurlijk anders dan je vanmorgen had gepland, ook de extra zaken die tussendoor kwamen zijn opgepakt en sommige dingen schuif je door naar morgen. Morgen weer een nieuwe dag, die vast weer anders verloopt dan je in de ochtend dacht.

 

De functie

Als Verzekeringsadviseur Particulier adviseer je klanten over passende verzekeringen. Dit doe je voornamelijk telefonisch en per e-mail. Je brengt offertes uit, zoekt naar kansen en hebt een commerciële drive. Je sluit actief verzekeringen af met de intentie volledige dienstverlening te bieden. Je vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken waarbij er ruimte is in het oppakken van verschillende werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan het voeren van adviesgesprekken, behandelen van schadedossiers tot de voorbereiding en het uitvoeren van afspraken, hoe dan ook ben je het eerste aanspreekpunt voor onze relaties en help je hen verder.  

 

Wie zoeken we?

Jij bent een echter aanpakker en kunt zelfstandig werken. Je houdt van klantcontact en kunt je klanten face-to-face, telefonisch en via e-mail goed te woord staan. Je beschikt over een commerciële drive en durft door te vragen en je bent accuraat. Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau. Ervaring in de verzekeringsbranche (bij voorkeur bij een intermediair) is een pré. Daarnaast ben je in het bezit van de Wft-diploma’s Basis en Schade Particulier of bereidt deze snel te behalen.

 

Jouw werkomgeving

Een werkplek in een leuk team. Een veelzijdige functie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Er zijn doorgroeimogelijkheden op basis van wat je laat zien en wat je in huis hebt. Marktconform salaris.

Ons kantoor aan de Schrans in Leeuwarden is goed bereikbaar. Lunchen doen we dagelijks met het gehele team. Maandelijks hebben we een gezellige vrijdagmiddagborrel. 1 à 2 keer per jaar wordt er een gezellig personeelsuitje georganiseerd.

 

Interesse?

Past deze baan bij jou? Stuur dan je motivatie met CV naar naar info@vanham-assurantien.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact met Dirk IJntema via 0517-392944.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Jaarcontract, met uitzicht op onbepaalde tijd
  • Standplaats in Leeuwarden
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • Vakantiedagen 27 vakantiedagen + 8% vakantiegeld

 

Salaris

Salarisbereik van minimaal € 2.350 tot maximaal € 3.750 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband (40 uur). Inschaling afhankelijk van kennis en ervaring

 

Opleidingsbudget

Behalen en bijhouden van WFT

 

Wat we vragen?
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in een klantomgeving én het verzekeringsvak is een pré
  • WFT Basis, WFT Schade Particulier (doorgroeimogelijkheid tot WFT Vermogen)
  • 24-36 uur beschikbaar